Μαρ 172014
 

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ανέβηκε στο Μορφωτικό κέντρο Ιθάκης η αστυνομική κωμωδία του Βασίλη Αναστασιάδη «Καταζητείται ο Θανάσης». Στην παράσταση συμμετείχαν μαθητές της Α? και Γ? τάξης του ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης καθώς και μία μαθήτρια της Α? τάξης του ΓΕ.Λ. Ιθάκης.

1KatazititaiThanasis

Περίληψη: Σε μια γκανγκστερική συμπλοκή, τραυματίζεται ο γνωστός ιδιοκτήτης των ναυπηγείων Πύρρος Αμανίδης. Η συμπλοκή έγινε με σκοπό την απαγωγή του. Όμως ο ίδιος τραυματίζεται και μεταφέρεται από ασθενοφόρο τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί και από λάθος χαρτιά που βρίσκουν πάνω του τον ταυτίζουν με τον αρχιεργάτη των ναυπηγείων, Θανάση Μπαράκο, ο οποίος μπλέκεται στο κυνήγι των τρομοκρατών, αφού άθελά του, έγινε μάρτυρας της συμπλοκής και χωρίς να ξέρει περί ποίου πρόκειται προσπάθησε να τον περιθάλψει. Η Σάντρα, η φιλενάδα του Μπαράκου, γνωρίζει την αλήθεια, αλλά η γυναίκα του Ρωξάνη, καθώς και οι αστυνομικοί εμπλέκονται σε έναν φαύλο κύκλο…

Υπεύθυνες καθηγήτριες Γιαννούλα Σπυροπούλου
Κατερίνα Πέτση
Χριστίνα Σταυροπούλου
Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης
Θανάσης Μπαράκος Γρηγόρης Βλασσόπουλος
Σάντρα Βαρβάρα Ράπτη
Νοσοκόμος Ρένι Τσέλα
Ρωξάνη Δώρα Κεφάλα
Γιατρός 1 Χρήστος Σούλα
Γιατρός 2 Κώστας Τσέλα
Αστυνομικίνα 1 Δήμητρα Καραντινού (ΓΕ.Λ. Ιθάκης)
Αστυνομικίνα 2 Αντζέλα Λυμπεσιάρι
Κρατική Λειτουργός Εύα Φιοράτου
Πύρρος Αμανίδης Γρηγόρης Βλασσόπουλος
Ήχος Τζόσελιν Τοσκάνο
Νίκος Δαλέσης
Φώτα Λευτέρης Καρακώστας
Νίκος Δούκας
Μακιγιάζ Μαρία Πάνου

Το καλωσόρισμα των θεατών έκανε η μαθήτρια της Ε? τάξης του Δημοτικού Σχολείου του Βαθέος Ιθάκης, Στέλλα Βερώνη.

Τέλος, στην παράσταση βοήθησαν σε διάφορα πόστα, όπως αφισοκόλληση, κοινοποίηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ.α., και οι παρακάτω μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης: Μπρικέντα Λιμπεσιάρι, Ερμάντ Πάκο, Ντριτάν Πάκο, Ραφαήλ Σουλοβάρι και Νάζε Χύκα.

2theatre-masks-hi